Anthogether en XAnthu bundelen hun krachten!

Anthogether en XAnthu bundelen hun krachten!

Anthogether en XAnthu bundelen hun krachten, waardoor anthuriumkwekerij Wijnen en anthuriumkwekerij Hubers zich per 1 maart 2024 aansluiten bij telerscollectief Anthogether. Samen goed voor meer dan 75% van het totale Nederlandse areaal snijanthuriums en bieden zij meer dan 100 verschillende soorten jaarrond aan via de VMP-koppeling en de webshop. Dat maakt ons een echte one-stop-shop met een totaal aanbod snijanthuriums.

Groepsfoto Anthogether

Klaas van der Spek, voorzitter telersvereniging Anthogether: ‘Afgelopen zomer hebben we samen met onze klanten het 12,5-jarig jubileum gevierd, maar dan moet je ook blijven innoveren. Met de komst van het uitgebreide assortiment van XAnthu kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de klant. Dit kunnen we alleen maar bereiken door samen te werken, daarom ‘Together we have it all.’

Ook vroegen we Leo Kuyvenhoven, commercieel manager van XAnthu naar deze samenwerking: ‘De afgelopen drie jaar lag binnen XAnthu de focus op directe handel, structuur, kwaliteit en duurzaamheid. Deze inspanningen sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Anthogether. Door onze krachten te bundelen, kunnen we voldoen aan de uiteenlopende eisen van verschillende markten.’

Door de nieuwe samenstelling van Anthogether wordt het assortiment uitgebreid met meer dan 100 cultivars, waaronder de laatste rasintroductie van Anthuriumkwekerij Wijnen: Fortezza, een cupvormige snijanthurium geschikt voor de productie van lange stelen. Anthuriumkwekerij Hubers breidt het assortiment Lovely’s uit. Jaarlijks zal het assortiment worden uitgebreid met nieuwe soorten, waaronder dit jaar de witte snijanthurium Reina en de donkerrode ton-sur-ton Cerato.

Voor onze klanten blijft het gemak van bestellen gelijk, alleen het beschikbare aanbod is aanzienlijk gegroeid. De komende weken zullen wij op onze socials delen welke soorten worden toegevoegd aan de webshop. Vanaf 5 maart 2024 zijn deze soorten ook te bestellen via VMP-koppeling en de webshop van Anthogether. Daarnaast behouden anthuriumkwekerij Wijnen en anthuriumkwekerij Hubers hun Sijsner KwekersPlaza box in Aalsmeer met de bekende snelle levertijden.

De komende maanden zal de samenwerking zich verder ontwikkelen, ook op het gebied van marketing. Klaas van der Spek sluit af: “We kijken met z’n allen uit naar een toekomst van groei en succes.” Joan Wijnen, voorzitter van XAnthu, voegt toe: “Door onze krachten te bundelen, kunnen we verdere stappen zetten op het gebied van rasinnovatie, marketing, duurzaamheid en verpakkingsniveau.”

Kom in contact met ons!

Uw vraag bespreken? Vraag een offerte aan!