Kwekers

Onze missie

Dagelijks het breedste aanbod anthuriums aanbieden in de webshop of via de
VMP koppeling

Onze visie

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dagelijks streven we de beste kwaliteit na van ons product: dé anthurium!

Concepten

In de webshop zijn er veel concepten te vinden met verschillende unieke mixen. Anthogether maakt het mogelijk!

Anthogether Kwekers
Slogan_2022_DEF

Onze kwekers

Anthogether is een telersvereniging die een compleet assortiment van snijanthuriums heeft. Elk jaar komen er de nieuwste cultivars bij. De handel vindt dagelijks plaats via de veilingklokken van Royal Flora Holland. Door een eigen webshop en de doorkoppelingen met exporteurs is het totale assortiment altijd beschikbaar in alle denkbare verpakkingen. Dit kan gaan over die ene doos met dat speciale soort tot aan een compleet gemixte doos van diverse soorten. Van diep rood tot pastelkleuren en van een voorjaarsmix tot aan de kerstmix, het is allemaal te vinden in de webshop van Anthogether.

Er zijn zes bedrijven aangesloten bij Anthogether; Spekflowers, Oosterzon, Wijnen, Hubers, Bouman Anthuriums en Evanty.

Spekflowers heeft een productie oppervlakte van zo’n 65.000 m2 en aan het roer staan de neven Klaas en Dennis van der Spek. Oosterzon heeft een productie oppervlakte van zo’n 45.000 m2 met aan het roer de gebroeders Gert, Marco en Theo Oosterom. Anthuriumkwekerij Wijnen wordt geleid door Joan en Nancy Wijnen en zij hebben zo’n 52.000 m2 aan productie oppervlakte. Hans en Jolanda Hubers staan aan het roer bij anthuriumkwekerij Hubers met een productie oppervlakte van 15.000 m2.  Bij Bouman Anthuriums hebben ze een productie oppervlakte van zo’n 33.000 m2 en de dagelijkse leiding is in handen van Jens Kool. Aan het hoofd van Evanty staan Jaap en Marco Evers en zij hebben zo’n 25.000 m2 aan productie oppervlakte van de Lovely’s.   

Kwaliteit en dienstverlening staan hoog in het vaandel bij Anthogether. Elke maand worden de bloemen getest op houdbaarheid en worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd op de ingepakte dozen door een keurteam. Elke doos is uniek door zijn eigen sticker en inpakcode die leidt naar de inpakker. Alle orders die binnenkomen via de webshop of via de VMP koppeling besteld worden voor 06:00 uur worden dezelfde dag rond 12:00 uur bezorgd op de drie vestigingen van Royal Flora Holland. Door deze snelle bezorgdienst is de verheid van ons product gegarandeerd. 

hectare productie
0
verschillende soorten
0
medewerkers
0

Kom in contact met ons!

Uw vraag bespreken? Vraag een offerte aan!